CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

miercuri, 18 ianuarie 2012

Nu stiu ce va urma dar Dumnezeu este in control!

Iubesc tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu si in special biserica unde ma pus orasul in care stau si grupul de misiune unde slujesc si parca nu pot sa-mi imaginez un nou inceput intr-un loc nou si o biserica noua si bineinteles fara posibilitatea de a merge in acel grup... Daca primadata am fost disperata pentru ca imi era teama ca am sa pierd tot ceea ce am mai bun si nu stiam voia lui Dumnezeu (clik si ai sa vezi despre ce este vorba) acum sunt foarte linistita si stiu ca Dumnezeu este in control si nimic nu se va intampla fara ca El sa ingaduie iar daca El va ingadui sa am un nou inceput atunci inseamna ca El are un plan cu mine si vrea sa ma foloseasca in acel loc iar eu vreau sa ma supun Lui pentru ca stiu foarte clar ca Dumnezeu nu are ganduri de nenorocire ci de pace ca sa-mi dea un viitor si o nadejde (asa spune Dumnezeu in Ieremia 29.11). dupa ce am povestit cuiva noua veste am stat si m-am gandit la reactiile mele de atunci si acum... cat de diferite sunt! si mi-am spus asa:

Nu stiu ce in viata va urma
dar stiu ca sunt pe cale cu Isus
nu stiu ce maine va urma
nu stiu ce Isus va hotara
ca e mai bine pentru viata mea
dar stiu ca Dumnezeu e in control
eu sunt cu El biruitor
viata mea e in mana Lui
si orice s-ar intampla
eu stiu ca sunt in mana Sa
El e Dumnezeu atotstiutor
dragosrea desavarsita
in care ma incred
si nimic nu se poate intampla
fara ingaduinta Sa
chiar daca nu-mi va place hotararea Sa
eu Lui vreau sa ma supun
caci El stie ce-i mai bine pentru viata mea
eu vreau sa fac doar voia Sa

Doar atat mai vrea sa-ti spun... Caci eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va dau un viitor si o speranta (Ieremia 29.11) Nu uita ca Dumnezeu este atotstiutor si El stie ce este mai bine pentru viata ta, El este in control crede asta si vei vedea minunile lui Dumnezeu. (Nu uita ca... credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.)Domnul sa te binecuvinteze!

5 comentarii:

D. spunea...

foarte adevarat :d

Symona spunea...

Gandurile si planurile noastre sunt atat de diferite de ale Sale... totusi Dumnezeu iti poate pregati surprize nebanuite chiar de unde nici nu te astepti :) daca Il urmezi cu credinciosie.

gabriella spunea...

Intotdeauna mi-a placut sa poposesc pe blogul tau...este o adevarata liniste.

Anonim spunea...

ma bucur mult pt ce ai scri chiar ma incurajat fi binecuvanta . chiar daca sunt turc indiferent de ce nationalitate sau etnie esty El are un plan cu fiecare dintre noi :)

adda_life spunea...

Asa este! Domnul sa te binecuvinteze... roman sau turc... in Hristos suntem una! ma bucur ca ai fost incurajat si te mai astept pe aici :):D

Trimiteți un comentariu