CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

Meditatii

Ganduri....ganduri pentru sufltele noastre!Nu stiu ce ma asteapta urmatoarea rascruce cand va venii!

    Sunt momente confuze in viata...cand nu stii sigur ce va urma, dar stii ca va venii o vreme cand viata va lua o intorsatura diferita. in bine sau in rau! nu stiu ce ma asteapta urmatoarea rascruce, cand va venii! dar stiu ca Domnul meu nu ma va parasi! El ma va calauzi prin soare si prin ploaie si chiar de potopul ar veni peste viata mea stiu ca El este in control si este de partea mea! gandeste-te doar...insasi viata ta sta ca marturie si arata ca lui Dumnezeu i pasa de tine, este de partea ta...ca El nu te-a parasit! Ce te face sa crezi ca acum o va face? daca viata va lua o intorsatura neplacuta, gresita este important ca in acele momente sa te increzi mai mult ca oricand in Domnul! El te va scapa de furtuna grea... si chiar de ai ramane fara nimic El e gata sa iti ofere un nou inceput. Nu uita: daca astazi mai treiesti, inseamna ca Dumnezeu mai are un plan cu tine. si planul lui nu este sa te distruga! ci dinpotriva sa te ridice, sa faca lucruri mari cu tine, lucruri la care nici nu te-ai gandit vreodata. Domnul te iubeste, El sa-ti lumineze calea. Amin!


Dai Lui totul:
Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11.28)Creatii proprii...


 

psalmii