CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

marți, 29 martie 2011

ridicate Hristos te vrea liber!

Stiu ca in spatele unor cuvinte intotdeauna este ceva mai mult, stiu ca in spatele unor lucruri pe care oameni vor sa le transmita sau lasa sa se vada este ceva mai mult, Si uneori ma doare...ma doare ca de multe ori imi dau seama ca in spatele lucrurilor pe care le spun uni oameni se afla mult mai mult, se afla multa dezamagire, respingere, lanturi si tot felul de lucruri. De unde stiu si de ce ma doare? Pentru ca am trecut si eu pe acolo, stiu ce inseamna! Ma doare sa vad persoane care se lupta si totusi nu reusesc sa treaca peste lucrurile din viata lor. Nu este unsor deloc! Nu este unsor sa lupti si de multe ori sa iti dai seama ca nu ai castigat. Si te intrebi: oare cat sa mai lupt? Mai are rost...? si apar tot felul de intrebari... Astazi am fost nelinistita si imi suna in cap o fraza pe care am citit-o... Si am un mesaj pentru cei care au poveri, pentru cei care incep sa-si piarda speranta, si pentru cei care cred ca viata asta e un nimic! Daca crezi asta sunt deacord cu tine! Viata asta e asa cum e si este stapanita de diavol, dar cu toate astea noi desi traim in lumea asta stricata nu suntem a ei. Suntem ai lui Hristos si prin El putem fi liberi, pentru credinciosi lumea asta este o scoala recuperarii a ceea ce am pierdut. Prin Hristos suntem biruitori dar nu putem fi biruitori in lumea asta daca uitam ca Isus a spus ca cine vrea sa-L urmeze sa-si ia CRUCEA IN SPATE. Sa nu aveti asteptari de la lumea asta, pentru ca mereu o sa ramaneti dezamagiti ci dimpotriva incredeti-va in Hristos care este salvarea noastra. Noi suntem slabi dar Hristos ne intareste! Lasa-ti in urma trecutul si Hristos vă va elibera iar daca te lupti poate, cu roadele trecutului nu uita ca Hristos te vrea liber! E o lupta grea dar este foarte important sa nu lasi pe cel rau sa-ti imbuibe mintea cu soaptele lui...fi binecuvantat si Domnul sa te intareasca!

5 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

Cuvintele tale mi se potrivesc asa de bine...
da asta vreau si eu sa fac sa lupt pentru El, pentru min, pentru cei drai..:)
Gby >:D<:*

adda_life spunea...

postarea ta ma inspirat... Datorita tie am intervenit. Nu mai aveam de gand sa scriu pana ma intorc acasa:d

Lavinia Dance spunea...

dar unde esti plecata? ca am vazut ca tot intri de pe tel...
pai nu am primit com-uri din cauza sablonului de blog nu mergea:(
dar ma bucur ca ai scris, asa vor invata si altii:D
>:D<
nu stiam ca te-am inspirat..

Lavinia Dance spunea...

nu adda, nu am primit com-ul tau..

Lavinia Dance spunea...

buna adda, am vazut ca ai scris :)
multumesc, am cam terminat cu lucrul ;))
am sa citesc dar cred ca maine astazi nu mai am timp.
adda, duminica e botezul meu:X
>:D<
apropo, ai un premiu la mine pe blog!:)
o seara frumoasa!

Trimiteți un comentariu