CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

vineri, 4 februarie 2011

Har, indurare si credinta!


Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui,
si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. (Matei 6.33)

Mare este Domnul....! am un sfat pentru voi si sper ca o sa-l visati la noapte...:)) serios! e foarte important... e foarte important versetul de mai sus! si e foarte importanta relatia ta cu El. Lasa lumea, lucrurile pamantesti, lasa ingrijorarile, implineste versetul de mai sus, nu te ocupa cu lucruri de nimic ci cauta-L pe Dumnezeu in toate ocupate mai mult decat orice de sufletul tau, eu cred ca asta e cel mai important, sufletul e vesnic investe in lucrurile de sus! iubeste si nu uita de smerenie... Ori esti cu El ori nu si punct! tine minte: Daca tu esti aproape de Dumnezeu si Dumnezeu va fi aproape de tine! Intr-un singur an am vazut multe.... am trait zdrobirea si inaltarea si in toate Dumnezeu a fost langa mine iar eu am vrut sa fiu langa El. Daca luna trecuta va spuneam starea mea in versuri (in Indurarea ce ma tine) si scriam despre puterea care ma ridicat atat de mult si plangand i multumeam lui Dumnezeu pentru harul pe care nu-l merit totusi este in viata mea si am intrebam ce a vazut Domnul in mine....astazi am trait din nou acea stare pentru ca Dumnezeu a facut lucruri mari in viata mea si pe langa ceea ce am vazut in ultima vreme in viata mea...(si cred ca as putea descrie asta printr-un verset: pe ce vei pune mana iti va izbuti, pe cararile tale va starluci lumina Iov 22.28) astazi am vazut cum Dumnezeu ma scapat de o boala.... din iunie port un corset pentru coloana si am scolioza, lordoza si scifoza sunt 3! Vreau sa va spun ca de cand m-am pocait nu mia pasat decat de suflet stiind ca de toate celelante se va ingriji Domnul. ( poate deaceeia peste tot spun de Matei 6.33 pentru ca stiu ce am trait!) Stiind ca trebuie sa-mi fac radiografia imi doream sa nu mai port inca un an corsetul (pentru ca este foarte incomod...e chiar asa de bine...) dar mi-am spus "faca-se voita Ta" eu as vrea macar sa nu mai trebuiasca sa il port 24 din 24 sa mi se mai taie din ore.... acum cateva ore am primit rezultatul! mai am doar scolioza si am scapat de corset, pana si medicul care mi-a scris diagnosticul sa mirat, mama a inceput sa anute pe toata lumea si toti se bucurau si parca nu le venea sa creada dar eu stateam cu rezultatul in mana si imi tremura mana si plangeam.... altii poarta ani de zile si eu care in ultima vreme nici nu lam purtat asa cum trebuie am scapat de el. nu ma asteptam! dar Dumnezeu a facut asta in viata mea nici macar un an nu l-am purtat.... nici nu stiam ce vreau pana la urma, dar stiam ca sunt in mana Lui! De ce va spun voua lucrurile astea...? In speranta ca ai sa intelegi cat de importanta este relatia ta cu El, cat de important este sa lasi lumea asta si superficialitatea (daca o ai) si sa te ocupi de sufletul tau si sa te lasi in mana Lui ca El sa te conduca. increde-te in El si ai sa vezi cat de bine e sa fi in mana Lui. Ia-ti viata de credinta in serios si nu uita: ca Doar cerul te implineste! Domnul sa te binecuvinteze



3 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

adda, cate dreptate ai, ma cutremura cuvintele tale, mereu ma pui pe ganduri.trebuie sa ma apropii mai mult de El.Domnul cu tine, ti-am spus ca ma bucur foarte mult pt tine>:D<:*

llobyt spunea...

emotionant

Symona spunea...

Mare este indurarea Lui fata de noi, ma bucur ca a lucrat intr-un mod asa de frumos in cazul tau. Merita cu adevarat toata lauda noastra!

Trimiteți un comentariu