CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

luni, 26 iulie 2010

"Nu-i unsor sa vrei sa fii mai sfant"

Astazi am vazut o noua melodie care ma impresionat.... totul iti exprima o stare de liniste sufleteasca care nimeni si nimic nu ti-o poate oferi, inafara de Dumnezeu. Si gandindu-ma la starea mea din ultima vreme, melodia asta mia prins numai bine.
De multe ori vrem sa fim mai sfinti si nu putem! anumite porniri sau greseli pe care le facem ne impiedica, si uneori cand avem probleme ne zbatem si ne ingrijoram: ce vom face? daca nu va iesi bine ceva...! insa tot ce trebuie sa facem este sa-L strigam pe Isus. Caci scriptura spune:

Smeriti-va dar sub mana tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El sa va inalte.Si arunca-ti asupra Lui toate ingrijorarile voastre, caci El insus ingrijeste de voi. (1 Petru 5.6-7)


Ceeia ce lasam in urma noastra este foarte important, felul in care ne comportam zilnic ne da de gol cine suntem noi cu adevarat. daca il avem in inima pe Isus, prin tot ceeia ce facem trebuie sa lasam in urma noastra imaginea aceea a lui Dumnezeu care trebuie sa fie in orice crestin. Desigur suntem oameni si cu totii facem greseli, nimeni nu este perfect dar trebuie sa ne ingaduim unii pe altii:

Ingaduiti-va unii pe altii, si, daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v'a iertat Hristos, asa iertati-va si voi. (Coloseni 3.13)

Si da! Este greu sa iubesti chiar si pe cel care te trage la fund, pe cel care rade de tine, si cand vezi ca nu se satura....te intrbi: oare cat o sa mai continue?si cat o sa ma pot abtine sa nu-i intorc foaia? caci Dumnezeu spune sa nu intoarcem rau pentru rau! Si spunea cineva.... ca pe cine avem in inima, aia aratam. si daca este din Dumnezeu tot ceeia ce facem arata divinitate. pentru ca biblia spune:

Cine zice ca este in lumina, si uaste pe faratele sau, este inca in intunerec pana acum
.
Cine iubeste pe faratele sau, ramane in lumina, si in el nu este nici un prilej de poticnire.(1 Ioan 2.9-10)
Prea iubitilor, sa ne iubim unii pe altii; caci dragostea este dela Dumnezeu. Si oricine iubeste, este nascut din Dumnezeu, si cunoaste pe Dumnezeu.Cine nu iubeste, n'a cunoscut pe Dumnezeu; pentru ca Dumnezeu este dragoste (1 Ioan 4.7-8)

nu uita ca Isus Hristos sa rastignit pe cruce pentru fiecare dintre noi...acelasi sange sa varsat pentru toti

Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s'a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimes in lume pe singurul Sau Fiu, ca noi sa traim prin El(1 Ioan 4.9)

Traiti in dragoste, dupa cum si Hristos ne-a iubit, si S'a dat pe Sine pentru noi ca un prinos si ca o jertfa de bun miros, lui Dumnezeu (Efeseni5.2)

Domnul sa ne indrume pe calea cea buna, si prin cuvantul sfant sa aratam, nu ca suntem simpli crestini! ci crestini autentici, crestinii pe care Domnul i asteapta. Amin
Acum vreau sa va prezint noua melodie a lui Adi Gliga si Isaincu Band. este o melodie care vorbeste despre sfintenie... o realilzare foarte frumoasa prin care se vede ca este o liniste in sufletul realizatorilor (zic eu..:d )

Nu-i unsor, sa vrei
sa fi mai sfant
dar iubirea Lui iti e deajuns
AMIN

1 comentarii:

Lavinia spunea...

Amin, de oameni care sa i se dedice intru totul are Dumnezeu nevoie in zilele de azi, si noi trebuie sa fim printre acei oameni. El ne va da putere, pentru ca El poate si vrea ca sa lupte impreuna cu noi , ca impreuna sa biruim:)

Trimiteți un comentariu