CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

vineri, 22 aprilie 2011

priveste la Isus, scaparea ta!


Dincolo de nori este este Isus care te asteapta cu bratele deschise...
In primul rand multumesc Domnului de incercarea care mi sa dat... astazi mi-am adus aminte de un verset: A venit la ai Sai, si ai Sai nu L-au primit (Ioan 1.11) dar ma gandeam astazi ca au venit la El altii, au venit paganii si au vrut sa-L vada. dupa ce Sinedriul a hotarat sa-L omoare au venit niste greci care au vrut sa-L vada. Apoi cand era pe cruce si Isus a strigat Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu pentru ce M-ai parasit! (Matei 27.46) unii care erau acolo au zis ca il striga pe Ilie, dar a fost un sutas despre care spune biblia asa: Sutasul, cand a vazut ce se intamplase, a slavit pe Dumnezeu, si a zis: " Cu adevarat, omul acesta era neprihanit!" (Luca 23.47) Apoi Domnul mi-a mai spus ceva in seara asta...dupa ce ucenici au stat atat cu Isus, ucenicii rand pe rand L-au dezamagit, Doamne pentru astia te-ai dus la cruce? De ce a facut El asta? Inainte de praznicul Pastelor, Isus, ca Cel care stia ca I-a sosit ceasul sa plece din lumea aceasta la Tatal, si fiindca iubea pe ai Sai, cari erau din lume, i-a iubit pana la capat.(Ioan 13.1)De ce sa dus Isus pana la cruce pentru pacatosi, pentru oamenii care urmau sa-L batjocoreasca, sa-L respinga, sa-L dezamageaca? pentru ca ne-a iubit PANA LA CAPAT! iubire neconditionata! Si atunci mi-a venit in minte ca Isus mia spus sa-mi ia-u crucea in spate si sa-L urmez...
Stii...acum 17 ani am venit si eu in lumea asta, am trecut prin multe iar ai mei nu m-au primit asa cum trebuie...dar a venit timpul cand cei din afara au fost langa mine, au fost langa mine atunci cand ai mei erau impotriva mea... astazi Isus a vrut sa-mi spuna ca si El a trecut prin asta...Uneori cand ai tai te tradeaza, spun minciuni este greu sa accepti ce tocmai ei fac asta, ca cea mai importanta persoana din viata oricarui copil face lucruri care se presupe ce nu ar trebui sa le faca. Uneori e greu sa accepti realitatea... dar ce ma incurajat? ca Isus ne-a iubit PANA LA CAPAT! asta trebuie sa fac si eu sa iubesc neconditionat pe aceea care ar trebui dar nu sunt asa cum trebuie si apoi sa-mi i-au crucea sa si-l urmez pe Isus. Isus ne-a aratat ca se poate! Vreau sa-ti spun ceva... nu stiu ce probleme ai dar sa stii ca Isus te iubeste si este langa tine. Poate ca ai si tu persoane importante care se presupune ca ar trebui sa fie altfel si nu sunt. te incurajez sa mergi mai departe, sa ie-i exemplul lui Isus, invata si tu de la El asa cum am invatat si eu astazi. Daca ai nevoie de cineva care sa te mangaie atunci cand esti daramat, atunci cand esti confuz sau cazut, daca ai nevoie de un astfel de prieten vreau sa-ti spun ca astazi poti sa ai cel mai bun prieten, pe Isus Hristos cel care a murit pentru tine si care te vrea... Daca nu ai niste parinti pamantesti sau daca nu ai niste parinti asa cum trebuie vreau sa-ti spun ca exista un parinte care nu te uita nici o clipa care te iubeste neconditionat si atat de mult te iubeste incat a dat pe singurul Sau fiu la moarte pentru ca tu sa ai privitegiul sa fi copilul Lui. Atat de mult imi place cum la numit cineva pe acest Tata..."un Tata cu inima de mama" o mama care isi iubeste neconditionat copilul nu-l uita oriunde ar fi si ori ce ar face! O astfel de mama daca fiul ei ar fi in inchisoare si acolo se duce dupa el, ea si acolo isi aduce aminte ca tot fiul ei este, asa este si Tatal nostru cel ceresc! are o inima de mama care e in stare sa se coboare dupa fica/fiul lui pana in adancuri doar ca sa-l ridice, sa-l aduca inapoi. acel fiu poti fi tu...El te asteapta sa il lasi sa-ti fie tata. Acepta-L. Iar daca ai parinti buni, daca ai o viata linistita, daca ai avut o copilarie linistita, imi doresc pentru tine sa intelegi cat de privilegiat/a esti de Dumnezeu, sa-i fi multumitor in orice clipa pentru ca de la El ai tot ce ai, El a hotarat nasterea ta, parinti tai, copilaria ta, El te-a pus in locul si pozitia in care esti! Sper ca sa intelegeti tot mai mult privilegiul oferit de Dumnezeu. Domnul sa te binecuvinteze

2 comentarii:

llobyt spunea...

Ultima propozitie scris in articol e tot ce vreau sa-ti returnez!

Symona spunea...

Si tu sa fii binecuvantata, si totdeauna sa te increzi in Acela care are mereu bratele deschise pentru cei ce-L urmeaza!
El este mangaierea oricui, niciodata nu te va parasi si cu nici un chip nu te va lasa, chiar daca toti te-ar abandona!

Trimiteți un comentariu