CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

joi, 28 aprilie 2011

Nu dispera, asculta vocea Domnului


ce sa faci cand vin valuri de neliniste peste tine? ce sa faci cand esti disperat si confuz? sa lasi totul deoparte, sa te descarci inaintea Domnului iar apoi foarte impotrant: sa taci inaintea Lui! si El iti va da raspuns. Domnul nu poate sa lucreze la inima si gandurile tale atunci cand esti agitat cand nu stai linistit inaintea Lui... Vocea Lui se aude in liniste! Doar atunci cand faci liniste in sufletul tau poti sa auzi vocea Domnului... 2 zile ma-m zbatut si nu am reusit nimic... dar cand am facut liniste in sufletul meu Domnul mia vorbit si in toata confuzia si disperarea mea dintr-o data totul a fost atat de clar... De ce va spun voua asta, pentru ca imi amintesc ca ideea de la inceput a acestui blog este ca impreuna sa invatam sa mergem pe calea Domnului. eu nu sunt mai buna decat tine si nici tu decat mine fiecare avem falimentele noastre... Eu merg spre cer si vreau sa mergem impreuna spre locul unde nu vor mai fi dureri! sper ca cuvintele acestea sa iti fie de ajutor in clipe grele...
Mai vreau sa spun ca uneori ca sa mergi pe aceasta cale sunt multe sacrificii uneori esti nevoit sa renunti si dezmagesti pe altii ca sa te poti intoarce la planul Divin daca ar fi dupa mine nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni si chiar daca cel de langa mine mia gresit, dar cineva mia spus ca se intampla... si atunci am inteles ca nu este o tragedie, uneori pe cale trebuie sa renunti la ambitii trebuie sa intelegi ca pana la urma nu conteaza ce parere are cel de langa tine ci ce parere are Dumnezeu despre tine, uneori trebuie sa alegi intre Dumnezeu si lucrurile sau persoanele care te indeparteaza de El si sa fi gata sa nu iti pese de ceea ce ar putea zice oamenii despre tine pentru ca pana la urma Dumnezeu este cel care conteaza, e mai bine cu Dumnezeu si chiar daca lumea ar fi impotriva ta daca El este cu tine nu iti trebuie altceva. Nu conteaza parerea prietenilor despre tine cat conteaza parerea lui Dumnezeu despre tine...uneori Dumnezeu te pune sa alegi, mi-am adus aminte de o vorba pe care am citit-o ieri si spunea "cand voia lui Dumnezeu se intersecteaza cu voia omului cineva trebuie sa moara" dar nu uita ca dumnezeu nu taie ca sa raneasca ci ca sa vindece, daca El iti spune sa alegi, alege-l pe El pentru ca planurile Lui sunt bune si desavarsite cu privire la noi, si El este tot ce conteaza. in timp ce ma gandeam mi-a venit ceva in minte ce am pus pe hartie, si imi spuneam...

Vreau sa fiu mai buna si cat atarna de mine sa fac ce este bine
stiu in primul rand ca daca eu, as fi mai buna
lumea din jurul meu ar fi altfel,
dar sunt om mai am multe de invatat...
Daca ar fi dupa mine mi-as dori sa nu deamagesc pe nimeni
dar sunt om la fel de gresit ca si tine!
vreau sa fac binele, dar raul sta lipit de mine
si asta o stim bine...
Nu e un capat de lume sa gresesti
uneori altii iti gresesc, alteori tu le gresesti
dar important e sa inveti si intai la tine sa privesti
In alergarea mea vreau sa fiu mai buna
sa fac totul dupa scriptura
uneori gresesc, si imi pare rau
dar merg inainte cu al meu Dumnezeu!

5 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

multumesc adda>:D<

elena-elis spunea...

Amin! Domnul sa ne ajute pe toti sa fim mai buni si mai blanzi... sa fim tot mai aproape de El si sa rugam pe Domnul totdeauna sa sa ne transforme in fiecare zi mai mult asemeni Lui. Noi lutul, El Olarul.

Symona spunea...

Multumesc pentru aceste cuvinte care mi-au vorbit si mie intr-un mod special. Fii binecuvantata!

Lavinia Dance spunea...

multumesc adda :)

Lavinia Dance spunea...

ai o provocare la mine pe blog.

Trimiteți un comentariu