CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

luni, 3 ianuarie 2011

Un an mai bun cu Isus!

Sa scurs inca un an din alergarea noastra si urmeaza un an plin de noi decizii, vise si asa mai departe!insa imi doresc ca orice vom incepe sa incepem cu Domnul in anul ce ne sta in fata sa facem alegeri dupa voia lui Dumnezeu. Domnul sa ne ajute! probabil nu sunt singura care in anul acesta si-a propus multe inaintea lui Dumnezeu dar vreau sa va spun ceva orice hotarari luati sa le luati pentru viata voastra cu Domnul pentru ca asta este cel mai important, in aceasta viata biblia spune: Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si nepriharirea Lui si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra (Matei 6.33)
nu uitati in anul acesta ca totul se duce pe acest pamant nu investiti in lucruri de nimic hadeti sa fim oameni intelepti anul acesta si sa facem investitia cea buna, sa investim in sufletul nostru si relatia cu El aceste lucruri sunt cele mai importante sa investim pentru viata noastra cu ineleptciune pentru Dumnezeu. Cu totii vrem un an mai bun! dar stiti care este secretul unui an mai bun cu Isus? vreau ca in anul acesta sa ti minte urmatoarele cuvinte: "cine se smereste va fi inaltat de Dumnezeu" imi doresc ca anul acesta sa nu uitam smerenia. Daca vrei sa ai biruinta in orice probleme, suferinta in toate! solutia este sa inveti sa te smeresti cine se va smeri va fi inaltat la vremea potrivita de insusi Dumnezeu.Va spun din propria experienta credinta, pocainta si smerenia este placuta in ochii lui Dumnezeu, si Dumnezeu asculta rugaciunea celui neprihanit spune biblia. Daca vrei o viata mai buna nu uita aceste 3 credinta pocainta si smerenie bineinteles nu vreau sa afirm ca doar de astea ai nevoie... dar in sensul acesta al ridicari cred ca aceste 3 lucruri sunt esentiale.

Vreau sa va multumesc pentru ca in anul trecut ma-ti urmarit si sper ca ceeia ce am scris aici va fost de folos pentru sufletele voastre. Insa in anul acesta ma rog Domnului ca acest blog sa fie un real folos pentru sufletul vostru si impreuna sa crestem spiritual. Domnul sa ne ajute in aceasta.
Insa mai vreau sa va spun un verset:
Acolo, la raul ahava am vestit un post de smerire inaintea Dumnezeului nostru, ca sa cerem de la El o calatorie fericita pentru noi, pentru toti copii nostri, si pentru tot ce era al nostru (Ezra 8.21)
Sa cerem si noi in smerenie o calatorie fericita de la Dumnezeu in acest an. Domnul sa va binecuvinteze.

9 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

Amin.God bless you too.
Frumoase cuvinte, cu siguranta noi cei care te citim vom creste spiritual impreuna cu tine, deoarece cuvintele tale ne ajuta mult. Si normal ca viata traita in smerenie , langa Dumnezeu va aduce un adevarat castig penstru sufletele noastre si poate chiar pt noi ca persoane. Dumnezeu are planuri mari pentru copii Lui, care il asculta si fac voia Lui.Cateodata mai uit toate astea, dar uite cuvintele tale mi-au adus aminte ca trebuie sa lupt pt El iar El se va ingriji de mine.
>:D< hug

adda_life spunea...

asa este lupta pentru El pentru ca asta este cel mai important! nu stiu cum ia lumea blogurile dar eu le iau ca pe o slujire (caci defapt asta facem aici pe bog nu!?) anul acesta am de gand sa va fiu de folos in cresterea spirituala si impreuna vom creste:d Domnul cu voi

BellaVanilla spunea...

Frumos scris >:D<

Am vazut ce-ai scris adda, pe blogul lui Lavinia, si eu sper sa reusesc cumva sa-mi refac blogul, dar nu mai pot intra pe blogger, imi to da erori... nu stiu de ce, ce s-a intamplat, dar regret mult de tot, chiar daca nu e vina mea. Ma simt asa de prost :(

adda_life spunea...

nu-ti fa griji bella Domnul e cu tine cu sau fara blog asta e cel mai important:d

Lavinia Dance spunea...

Bella, nu trebuie sa te simti prost, poate ca e mai bine asa.Nu putem intelege de ce se intampla unele lucruri dar stimca Dumnezeu ne vrea binele.
Adda, nu stiu, cred ca fiecare considera blogul ca ceva diferit, eu il consider o alta lume a mea, si ma bucur ca aici pot spune despre dragostea lui Dumnezeu, in realitate nu am curaj sa le zic uneori oamenilor despre El.

adda_life spunea...

Sincer in realitate nici eu... dar parca e mai unsor aici pe blog si e un exrcitiu bun deoarece nu ar trebui sa fim asa, ar trebui sa vestim evanghelia fara retineri...

Martina Toacă spunea...

Draga Adda Domnul sa ti fie calauza. Isus sa fie mereu in inimioara ta
God bless you dear :)

Symona spunea...

Frumos- sa purtam podoaba smereniei si sa crestem spre cunoasterea Domnului si in acest an. Si tu sa ai o calatorie fericita in drumul spre Tara de Sus!

Lavinia Dance spunea...

asa ste Adda, si incerc sa fac asta:) si in afara blogului:D cu toate ca uneori imi este mai greuy am observat ca incet incet incep sa prind curaj:D

Trimiteți un comentariu