CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

vineri, 5 noiembrie 2010

In urma mea....


ma uit in urma mea, si totul sa schimbat
credeam ca n-am sa pot, dar am fost ridicat
iubirea ta Isus, prin ea s-au intamplat

vreau sa va prezint astazi un Isus ce schimaba vieti! si vreau sa-ti spun ca acest Isus nu se uita la fata ta, la reputatia ta, la slabiciunile tale.... la El nu se are in vedere lucruri de genul acesta. El se uita direct la inima ta si a mea! Dumnezeu asteapta sa ne apropiem de El si oricare ar fi povara mea si a ta El poate sa-ti dea eliberare si poate sa-ti schimbe viata intr-un mod in care nici nu ai fi crezut ca se va intampla. dar intrebarea este.... suntem noi pregatiti? Pentru ca de fapt toate lucrurile lucreaza in spre binele nostru si toate incercarile si grutatile cu care ne confruntam au un scop....Dumnezeu vrea sa ne invete ceva! greutatile din viata noastra lucreaza rabdare si inteleptciune si oare cand vom invata sa fim mai puternici si sa spunem ca Pavel ca noi ne bucuram chiar si in necazurile nostre? pentru ca trebuie sa recunoatem necazurile ne afecteaza uneori chiar foatre mullt si am vazut cum, asa de repede uitam in necazuri ca Dumnezeu are un scop si ajungem uneori sa ne plangem de mila. dar vreau sa-ti spun ca Dumnezeu este suveran peste toate lucrurile si toate sunt tinute in mana Sa si Dumnezeu pentru ca ne iubeste asa de mult si ne sccepta asa cum suntem prin sangele lui Hristos ne poate da o viata noua o rededicare. stii ca Dumnezeu ridica "gunoaiele lumii", stii ca pana si cersetorul de la coltul strazii se poate intalni cu Isus si poate fi inaltat? deci daca Dumnezeu poate inalta astfel de oamenii eu zic ca oricare ar fi problema ta, cu orice te-ai confrunta Dumnezeu te poate inalta. Crede in puterea Lui! si spun asta ca una care stie ce inseaman asta....imi amintesc cum, mie mi-a schimbat Dunezeu viata..... am ajuns la biserica pentru ca am vazut un afis pe strada. Dumenezeu lucreaza prin moduri, la care nici macar nu ne asteptam. si mai vreau sa-ti spun: smereste-te si vino la Dumnezeu care poate face visele tale sa devina realitate! nu iti stiu problema dar stiu ca ai macar una...poate nu-ti convine unele parti din caracterul tau, Dumnezeu lucreaza deja la inima ta! poate ai trecut prin vreme de criza si sufletul ti-a fost afectat si poate te gandesti ca nu poti sa te schimbi.... si ai drepate! tu nu poti, dar El poate sa te schimbe. lasa-l pe El sa se implice in cele mai neobisnuite probleme ale tale si vei vedea ca El este credincios si este langa tine. sper ca V-am putut fii de folos spre incurajare iar in final vreau sa va provoc sa ascultati un cantec foarte frumos.
Domnul sa ne binecuvinteze cu mai multa credinta chiar si atunci cand omeneste nu se mai pot schimba lucrurile. Amin

3 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

multumesc pt aceste cuvinte, au fost intr-un fel ca pt mine, nu chiar toate, dar m-au ajutat.
Da, doar El este Acela care poate schimba inimile oamenilor, oricat de impietrite ar fi ele.
God bless you.

hgfhf spunea...

multumesc e incurajator, si eu am un vis ce pare imposibil dar in care cred, si iam cerut ajutorul Lui sa ma ajute sa ma schimb si sa realizez acel vis.

imi place melodia

adda_life spunea...

ma bucur pt tine Florin Domnul sa te binecuvinteze. puneti increderea in El si vei vedea cum viata ta se schimba. da! melodia (e defapt ca o marturie spusa despre viata mea:d) arata pterea extraordinara a lui Hristos care transforma inimi si vieti. Slava Lui.amin

Trimiteți un comentariu