CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

luni, 16 aprilie 2012

HRISTOS A INVIAT!

Cica suntem o tara crestina.... O tara crestina care la craciun se aude de mos craciun si la paste de iepuras "ce vrei sa-ti aduca iepurasul? pace, bucurie si dragoste" am auzit aseara la radio... (trist era ca nu era un copil... ci om matur) l-am inlocuit pe Isus cu mos craciun si iepuras de parca ei ne pot da ceva in realitate... de parca ei au murit pentru noi ca sa ne aduca pacea, bucuria si dragostea. intrebarea mea pentru tine este: Tu ce sarbatoresti zilele astea? e o ipocrizie sa spui ca esti crestin si sa promovezi prin vorbele tale pe iepuras si e o ipocrizie sa spui HRISTOS A INVIAT! si tu in realitate sa nu crezi in El ca a trait, a murit si a inviat si toate astea pentru mine si pentru tine... o cantare spune: " lacrimi plans si durere e tot ce lumea Ti-a daruit chinuri, otet si fiere doar pentru vina ce ne-ai iubit pentru iertare, rascumparare si impacare El a venit" Oameni buni, Hristos nu e o religie ci o persoana! de unde stiu...? El mi-a dovedit-o as putea sa umplu pagini intregi ca sa iti demonstrez prin viata mea ca El chiar exista (si nici nu ai sa poti sa ma contrazici pentru ca tot ce vorbesc este ce am trait) dar iti spun doar atat... copilaria mea nu a fost copilarie si acum 2 ani am ajuns in punctul in care vroiam sa mor pentru ca nimic din viata mea nu se mai putea schimba pana intr-o zi cand l-am intalnit pe acest Isus si astazi datorita Lui traiesc... daca nu era Isus astazi probabil eram intr-un mormant sau traiam o viata despre care nici nu vreti sa aflati... era una din vietile pe care puteati sa le includeti in categoria "drama totala" dar datorita acestui Isus viata mea nu este o drama si ceea ce sunt astazi i se datoreaza Lui si ceea ce a facut El cu mine in 2 ani nu poate exlica si nu poate face toata psihologia din lumea asta! Deci tuturor acelora care chiar cred in Isus le spun HRISTOS A INVIAT! Urmareste urmatorul videoclip este vorba despre tine, despre valoarea ta, TU ESTI O VALOARE! Gandeste-te.Totusi mai vreau sa va arat ceva ce pe mine ma marcat... cineva a mers prin oras si a pus cateva intrebari legat de sarbatoarea pastelui...P.S. postare luata de pe blogul meu: Te provoc sa gandesti

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu