CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

marți, 25 octombrie 2011

Cine ar fi dat o sansa golgotei...?

Dumnezeu mi-a raspuns la o rugaciune si ma cercetat incurajandu-ma... ma gandeam... cine ar fi dat o sansa unui baietas cu o prastie in mana impotriva unui urias? cine ar fi dat o sansa unui ciobanas sa devina imparat peste poporul lui Dumnezeu si sa fie numit om dupa inima lui Dumnezeu? si cine ar fi dat o sansa ca un olog uitat de lume ca Mefiboset sa fie pus la masa imparatului si sa aiba avere si slujitori? iata reactia lui Mefiboset: El s-a închinat, şi a zis: „Cine este robul tău, ca să te uiţi la un câine mort ca mine?” (2 Samuel 9.8) si iata cum a ajuns: ” Şi Mefiboşet a mâncat la masa lui David, ca unul din fiii împăratului. (2 Samuel 9.11) ce onoare era atunci doar sa stai la masa imparatului o data dar mai sa ai o asemenea pozitie in fata imparatului cum o avea Mefiboset. si cine ar fi dat o sansa lui Saul sa devina imparat peste poporul Domnului? Saul a răspuns: „Oare nu sunt eu beniamit, din una din cele mai mici seminţii ale lui Israel? Şi familia mea nu este cea mai mică dintre toate familiile din seminţia lui Beniamin? Pentru ce, dar, îmi vorbeşti astfel?” ( 1 Sam. 9.21) Si pana la urma cine s-ar fi gandit ca Dumnezeu va lua o mana de oameni si din aceia va face un popor ca Sa-i poarte numele? cine ar fi dat o sansa? cine ar fi dat o sansa talharului de pe cruce la mantuire? si mai presus de toate... cine sa-r fi gandit ca poate iesi ceva bun din golgota? cine ar fi dat o sansa golgotei? si totusi la golgota a fost cea mai mare biruinta. locul cei ma de jos a devenit dintr-o data cel mai de sus. la golgota Hristos a invins moartea odata pentru totdeauna. cine ar fi dat o sansa golgotei ca va salva intreaga omenire de pacat? ce-am inteles? ca locurile cele mai de jos pot deveni cele mai de sus! iata cum lucreaza Dumnezeu! Oricine se va înălţa va fi smerit; şi oricine se va smeri va fi înălţat. ( Matei 23.12) inca de la inceput Dumnezeu a sfidat legea noastra umana si din oameni pe care n-ai fi dat 2 bani Dumnezeu i-a inaltat atat de mult... cu cat a fost mai jos cu atat mai sus a fost ridicat. Golgota a insemnat locul suferintei, locul rusinii, locul cel mai de jos si totusi Isus a fost inaltat mai presus de orice. La înfăţişare a fost găsit ca un om, S-a smerit şi S-a făcut ascultător până la moarte, şi încă moarte de cruce. De aceea şi Dumnezeu L-a înălţat nespus de mult şi I-a dat Numele care este mai presus de orice nume ( Filipeni 2.8-9) ce pot invata eu de aici? ca nu conteaza cat de jos sunt, nu conteaza ca sunt un ciobanas sau un olog Dumnezeu ma poate ridica pentru ca Dumnezeu inalta pe cei smeriti le da har Dumnezeu sta impotriva celor mandri dar, da har celor smeriti ( Iacov 4.6) asta e secretul biruintei si al inaltarii, smerenia! Deci ramai cu Domnul tau si priveste cum te inalta, nu dispretui inceputul salb pentru ca Dumnezeu a ales oameni slabi ca sa-i faca mari. am inteles inca o data ca in locul unde cred ca nu se poate, in realitate se poate! pentru ca cu Dumnezeu se poate orice.6 comentarii:

Goda spunea...

Interesanta postare:) ...si nush cine canta melodia dar e foarte reusita, imi place corul:)

ALDEA CIPRIAN spunea...

Corul e intr-adevar minunat,cat despre postare cuvinte de lauda,nu stiu de ce,dar mi se pare cunoscuta postarea...nu cred ca are importanta.
Fii in continuare o raza de lumina asa cum Cel de Sus iti lumineaza calea!

adda_life spunea...

mesri de vizita ciprian... oricum, eu scriu doar din propriile exapriente din ceea ce e pipait de mine.

Florin spunea...

e frumos postul si melodia :)

gabriella spunea...

Foarte frumoasa melodia,iar versurile sunt minunate,adevarate si ar trebui sa invatam ceva din ele.

DdA spunea...

Foarte frumoasa melodia:)

Trimiteți un comentariu