CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACETI-LE SI VOI LA FEL.(luca6.31)

Meditatia zilei :

Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii (Romani 12.18)

Probabil ca exista unii oamenii maniosi in viata ta. Acasa, la scoala, la serviciu sau la activitatile tale recreative. Oamenilor maniosi le place sa-si reverse mania pe alti oameni. Poti sa te enervezi si tu sau... sa gasesti alta solutie. Cu cine ar trebui sa te impaci?

Sursa: Agenda saptamanala devotionala
DE CE ARE NEVOIE ROMANIA IN VREMURI CA ACESTEA? dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7.14)

duminică, 28 octombrie 2012

Ce faci cu Goliat din viata ta?

In ulima vreme am invatat niste lucruri noi despre Goliat... am invatat ca lucrurile care nu le rezolvi azi te vor urmarii si te vor afecta maine. Am invatat ca Goliat-ul de care fug azi intr-o zi ma va ajunge din urma si imi va sta impotriva... Am invatat ca Goliat se va satura sa arunce ocara asupra mea si intr-o zi va venii la mine, imi va sta impotriva si-mi va spune... ori te lupti cu mine, ori mai departe nu mergi! Pentru cine are lucruri in viata lui de care fuge si citeste aceste cuvinte stiu ca sunt niste cuvinte cam de speriat dar acesta este adevarul cu care intr-o zi te vei confrunta si tu asa cum am facut-o si eu. Dumnezeu vrea sa traim liberi de orice ne apasa inima pentru ca Isus a venit ca oile Lui sa aibe viata si s-o aibe din belsug... Moise a fugit din Egipt de teama dar intr-o zi Dumnezeu la trimis inapoi exact de acolo de unde a plecat... (Faptele Ap. 7.23-34) la fel si Iacov care a fugit de Esau... intr-o zi a trebuit si el sa il confrunte! Fie ca ne place fie ca nu... toti vom ajunge de unde am plecat daca nu vrem sa confruntam lucrurile din viata noastra.Un lucru pe care mi l-a spus Domnul este ca El vrea sa-mi dea frumusete in loc de cenusa dar trebuie sa renunt la cenusa mea ca sa primesc in schimb frumusetea. E timpul sa renuntam la cenusa si sa confruntam lucrurile acelea de care fugim, de care ne este teama si pe care le tot amanam... deci... Tu ce faci cu Goliat din viata ta? repet: intr-o zi Goliat se va satura doar sa arunce ocara asupra ta ori de cate ori te va intalni si-ti va sta impotriva... ori il confrunti tu, ori te va confrunta el. nu amana! Domnul sa-ti dea putere...

„Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia, şi prinşilor de război, izbăvirea;  să vestesc un an de îndurare al Domnului şi o zi de răzbunare a Dumnezeului nostru; să mângâi pe toţi cei întristaţi;
să dau celor întristaţi din Sion, să le dau o cunună împărătească în loc de cenuşă, un untdelemn de bucurie în locul plânsului, o haină de laudă în locul unui duh mâhnit, ca să fie numiţi „terebinţi ai neprihănirii”, „un sad al Domnului”, ca să slujească spre slava Lui.”  (Isaia 61.1-3)